ONTWIKKEL ALS TEAM

'In één klap samen sterker'

UITDAGEND - CONFRONTEREND - PUUR

Stropdas af en handschoenen aan. Elkaar écht leren kennen.

Tijdens deze intensieve dag wisselen dialoog en beweging af,

zodat ieder voor zich en het team als geheel winnaar wordt:

Glory For All.

'Wie ben jij als onze formele rolverdeling er niet toe doet?'

De overtuiging

De meerwaarde van deze dag vloeit voort uit de focus op het meest wezenlijke: de mensen die het team maken. Want een sterk team is hecht vanuit verbindingen tussen de leden. Door te investeren in de onderlinge relaties neemt het vertrouwen in elkaar toe en ontstaat openheid en betrokkenheid. Dat leidt tot verantwoordelijkheid voor elkaar waardoor het team als geheel zelfstandig functioneert. Zo worden beoogde resultaten behaald en kan er leiding geboden worden vanuit vertrouwen. Deze ontwikkeling en opbrengsten zijn een rode draad in het programma, waarbij het plezier van samen bewegen als katalysator en instrument optimaal benut wordt.


De benadering

Geen standaard theorieën over teamvorming, leiderschapsstijlen en teamrollen. Wél bewustwording over groepsdynamische en persoonlijke processen. Ervaren, denken en doen als continue leercirkel. Oefeningen en principes uit vechtsport zijn daarbij een hulpmiddel, want net als in een team ben je in vechtsport nergens zonder de ander. Al doende ontstaat beweging om persoonlijke en groepskwaliteiten te versterken, om vervolgens vanuit kracht ontwikkelpunten te onderzoeken. In dialoog worden leervragen onderzocht en kenmerken die zichtbaar worden besproken. Teamleden leren elkaar(s) ongewenste patronen herkennen en nieuw gedrag direct toe te passen. Dit gebeurt altijd met coaching van de ander, zodat men elkaar ook na deze dag zal vinden en helpen.

Voorwaarden voor ontwikkeling

In vechtsport draait het om leren vanuit respect voor de ander. Vanuit die basis is de dojo een ideale omgeving om te werken aan groepsvorming en wederkerigheid. Voeg daaraan toe dat er ruimte is voor samen met plezier in beweging zijn en je hebt unieke ingrediënten in handen voor een waardevolle dag voor teamontwikkeling en verder excelleren.

‘An inch of movement will bring you closer to your goals than a mile of intention’.

Dr Steve Maraboli

'Kan ik op je rekenen wanneer ik je hulp vraag?'

De uitnodiging

Laat je verrassen door wat er ontstaat wanneer je jezelf openstelt naar de ander. Ga de verbinding aan, heb plezier in beweging, voel je uitgedaagd en wees van betekenis voor elkaar. Deelname vraagt geen atletisch vermogen, wel inzet en bereidheid om geraakt te voelen. Voorafgaand aan de training gaat Ray in gesprek met de teamleider /eindverantwoordelijke om specifieke wensen af te stemmen. Bij voorkeur vindt er vooraf ook een kennismaking plaats met het team: uit ervaring blijkt dat de training hiermee een vliegende start maakt en het eindresultaat geoptimaliseerd wordt. Na afloop is er een evaluerend gesprek over de opbrengst en verdere ontwikkeling. Kom op de mat en laat je verrassen!

"Er is een sterke verandering in hoe het team als eenheid functioneert. De verklaring van de teamleden hiervoor is veelzeggend: door de dag met Ray."

R. KOUWENBERG

TEAMCHEF POLITIE

Interesse?

VOOR WIE?

Teams die willen groeien vanuit verbinding

TOELATING

Elk teamlid is bereid zich open te stellen

DUUR

1 dag

GROEPSGROOTTE

6 - 16 personen

TARIEF

Op aanvraag

LOCATIE

Groessen

Contact

Ja, ik wil sparren over teamontwikkeling via vechtsport

Glory for All Logo

Lijsterbeslaan 26

6921 ED Duiven

T: 06 - 53 89 76 11

E: info@gloryforall.nl

Scroll naar boven