ONTWIKKEL ALS TRAINER

'Vechtsport als middel bij individuele hulpvragen'

Voor ervaren vechtsporttrainers die meer willen bieden

Individuele begeleiding bieden

Je bent een ervaren trainer en kent de vele positieve effecten van vechtsport. Al jaren zie je hoe mensen op de mat zich persoonlijk ontwikkelen omdat vechtsport nu eenmaal werkt. Nu wil je dit waardevolle instrument ook op individuele basis inzetten bij een specifieke hulpvraag. Maar hoe doe je dat als je hier geen specifieke opleiding voor hebt gehad?


Helder kader

Tijdens deze intensieve dag krijg je een stoomcursus in therapeutische technieken, modellen en toepassingen, zodat je in staat bent om een enkelvoudige hulpvraag te kaderen en een gerichte aanpak te kiezen. Daarna ga je aan de slag! Je past de therapeutische kaders toe op de mat, waarbij je leervragen interactief aan bod komen. Door de combinatie van theorie en praktijk haal je maximaal rendement uit je investering.

‘Je weet al hoe binnen groepstrainingen agressieregulatie en weerbaarheid worden beïnvloed. Maar hoe begeleid je iemand persoonlijk bij dergelijke hulpvragen?’

"Ray laat je zien en ervaren hoe je therapie en vechtsport effectief kunt integreren. Met zijn praktische aanpak, gestaafd met theorie, weet hij deelnemers mentaal en emotioneel in beweging te krijgen."

BEREND OOSTERHUIS

EIGENAAR BOKSCOACHING.NL

Bij de aangeboden oefeningen ligt de nadruk op staande bewegingsvormen uit sporten als boksen, kickboksen, worstelen en judo. De onderliggende principes komen voort uit en zijn toepasbaar op vele andere budosporten.

Interesse?

VOOR WIE?

Vechtsportleraren en -trainers die cliënten met een hulpvraag individueel willen begeleiden.

TOELATING

Mbo+ denk-/werkniveau en een redelijke conditie.

DUUR

1 dag

GROEPSGROOTTE

8 - 16 personen

DATUM

Volgt

Volgt

TIJD

09:30 uur - 16:30 uur

TARIEF

€ 345,- excl. BTW

(inclusief lunch, koffie/thee)

LOCATIE

Groessen

Contact

Ja, ik wil mijzelf ontwikkelen als trainer!

Glory for All Logo

Lijsterbeslaan 26

6921 ED Duiven

T: 06 - 53 89 76 11

E: info@gloryforall.nl

Scroll naar boven