ONZE REVIEWS

Wat anderen zeggen

Als teamchef van het team surveillancehonden Oost-Nederland mag ik leiding geven aan 92 mensen. Mijn opdracht is van deze prachtige groep mensen een team te maken welke de Politie Eenheid Oost-Nederland optimaal kan ondersteunen bij specifieke opsporing gerelateerde zaken alsmede binnen het hogere geweldspectrum. Hierover hebben wij in januari en februari een aantal mooie en inspireerde overleggen gehad. Hierbij heb jij mij bevraagd over de visie, de missie en de mores van ons team. Jij hebt mij geholpen in het duiden van mijn besef dat de grootste verandering niet in de mens zit maar in het inzicht van de mens in de processen die de mens moeten dienen. Aan de hand van het voornoemde heb jij voor ons een leerlijn uitgewerkt. De eerste dag van deze leerlijn was voor onze 11 mentor-coördinatoren. Als aanstuurders van onze 78 hondengeleiders staan zij in de frontlinie met hen en zijn zij sparringpartner voor het management. Doelstelling van de dag was vanuit gezamenlijkheid een onbreekbare eenheid vormen, voelen en tonen. Tijdens de dag heb jij hen begeleid in het delen met elkaar van hun intrinsieke drijfveren en behoeften. Inmiddels zijn een aantal weken gepasseerd en is een sterke verandering zichtbaar en voelbaar hoe wij als decentraal georganiseerd team een centraal gerichte uitstraling hebben met als sterke ruggengraat onze 11 mentor-coördinatoren. Hun duiding over de oorzaak hiervan is eenvoudig maar veelzeggend. Door Ray. Ray, Wat mij betreft dus een meer dan geslaagde eerste dag en wij kijken uit naar het vervolgen van de leslijn. Top!

Recensie R. Kouwenberg

R. Kouwenberg

TEAMCHEF POLITIE

Logo Politie

… meer RECENSIES

Logo Politie

Er is een sterke verandering in hoe het team als eenheid functioneert. De verklaring van de teamleden hiervoor is veelzeggend: door de dag met Ray.

R. Kouwenberg

TEAMCHEF POLITIE

Ray zijn sterke kant is dat hij – met hoofd en hart – de fysieke component zowel in de ontwikkeling als in de uitvoering van het onderwijs weet te integreren. Met zijn praktische benadering weet hij modellen en theorieën te vertalen naar concrete toepassing en ervaringsgericht leren.

Wim Bresser

HOOFD OPLEIDINGEN NEDERLANDSE ACADEMIE VOOR PSYCHOTHERAPIE

Logo Bokscoaching

Ray laat je zien en ervaren hoe je therapie en vechtsport effectief kunt integreren. Met zijn praktische aanpak, gestaafd met theorie, weet hij deelnemers mentaal en emotioneel in beweging te krijgen.

Berend Oosterhuis

EIGENAAR BOKSCOACHING.NL

Scroll naar top